About Me

Custom Bobblehead Cool Present For Boyfriend, Cool Things To Get My Boyfriend

 Custom Bobbleheads From Photos Best Gift For Boyfriend Christmas, Cool Things To Get My Boyfriend, Custom Bobble Head That Looks Like You, Custom Bobblehead Cool Present For Boyfriend, Cool Things To Get My Boyfriend We offers the best determination of top notch Collectible and Custom Bobbleheads accessible anyplace. Custom Bobbleheads Any Style, Wedding Bobbleheads, Couple bobbleheads, Work and Office bobbleheads, Groomsman and Bridesmaid Bobbleheads Gifts, Wedding Cake Toppers, pets bobbleheads, Military Bobbleheads, Personalized Bobbleheads, Music Bobbleheads, Kids Bobbleheads, Family Bobbleheads, Animal and Pet Bobbleheads and Many More. 



Completely Handmade Custom Personalized Bobbleheads from your Photo single or twofold or group member.Just transfer your photographs and select the hair, eyes and skin tone for your bobblehead. 


1.What is the distinction between "Specially Based Photo" and "Custom Option"? 


Answer: 


"Specially Based Photo" is a snappy customization choice, we will alter it as indicated by the personality of the photographs you give, (for example, the character's eye tone, hair tone, and so forth) 


"Custom Option" expects you to choose character highlights and add related frill (our artist can know all the more unmistakably what you need) 


2.How long would i be able to get the bobble head after I put in the request? 


Answer: Making verification time: 


Typical request need 4-7 workdays 


Surge request need 1-3 workdays 


We would send the verification to your email when it finished,please generously browse your email and give us the input on schedule, so that your bobblehead can be done before the named time. 


3.Expect paypal , what other installment strategy we would acknowledge? 


Answer: Expect paypal, you can pay through charge card. 


4. Size of Bobbleheads? 


Answer: The standard size is 6.5-7.7 inch. All the heads and bodies are 100% carefully assembled, so perhaps the size will 


You can pick the size, size can be modified, the most noteworthy we can make is 16 inch. 


In the event that you need the more limited or higher size, if it's not too much trouble, get in touch with us. 


5. In the event that I can not pick the right skin tone/hair tone, how would it be advisable for me to respond? 


Answer: No worry.you can pick the comparable tone and afterward leave the message about the tone on the remark box. Craftsman will make your bobblehead hair/eyes tone as indicated by your assertion and picture. 


6. On the off chance that the photograph can not upload,what would it be a good idea for me to do? 


Answer: For this situation, you can send the photograph to this email straightforwardly. 


7. What number of photograph I ought to send? 


Answer: One front view and a side view that would be acceptable. On the off chance that you don't numerous photographs, you can just send the front view. 


8. There are some uncommon requestment should be changed on my request. 


Answer: If you have any unique thought on your request, if it's not too much trouble, compose on the Message box before you pay for the request. In the event that the request paid, yet you actually need to roll out certain improvements on your bobblehead, kindly send email to us. 


All attire tone and posture can be changed inside 10-15 hours (before we send the evidence to you) after you put in your request. 


9. In the event that none of the model I like, how might I pick? 


Answer: Changing apparel and posture complimentary. On the off chance that you can pick the body present, however don't care for the garments, you can pick the comparative one and afterward compose the changing solicitation on the Message box, we would make the bobblehead as per your solicitation. 


You likewise can pick custom from head to toe from creation list. 


10.Can I change the little frill on the model? 


Answer: The little extras on the bobblehead's hand can be changed, complimentary, you need to leave the message or send the image to the email. 


11.What is decal? 


Answer: If you need to add text or logo or tattoo on the bobblehead, we would print the content or logo or tattoo, and afterward decal on the bobblehead, so on the off chance that you need to add this subtleties, kindly send the photos or text to us before the bobblehead wrapped up.

Post a comment

0 Comments